Marine

Tuotteita ja komponentteja veneteollisuudelle.Haponkestäviä heloja, yksilöllisiä tuotteita, kiiltäviä putkirakenteita, led-valojärjestelmiä, knaapeja, kitkasaranoita…

Materiaalit

Korkealaatuisia materiaaleja lukuisiin tarpeisiin.Ota yhteyttä, niin me toimitamme. Lasia, muovia, hiilikuitua, lasikuitua, ”fingerprint free” erikoisterästä…

Komponentit

Ensiluokkaisia komponentteja oikeaan hintaan.Erikoistuotteita eri tarpeisiin: koneistettuja komponentteja, ohutlevy- ja lankatuotteita, muovituotteita, kaasujousia…

PAREMPI tuote = parempi kilpailukyky

Lähtökohta työhömme on aina loppuasiakaskeskeinen. Jokaisen tuotemuutoksen seurauksena asiakaskokemus on parempi, tuotteen hinta edullisempi tai laatu korkeampi.

design_to_product_1a

1. Ideointi ja Suunnittelu

Työskentelemme läheisesti asiakkaan kanssa määriteltäessä tavoitetta tuotteen uudelleensuunnittelulle. Usein pystymme nopeasti ehdottamaan vaihtoehtoisia tuotantotapoja tavoitteen saavuttamiseksi.

design_to_product_2a

2. Prototyypit ja Testaus

Haluamme varmistaa asiakastyytyväisyyden. Prototyypit ja 0-sarjat toimitetaan tilausta vastaan asiakkaalle ilman erillistä kustannusta. Käytämme säännöllisesti laboratoriotutkimuksia laadun varmistamiseksi.

design_to_product_3a

3. Tuotanto-sarjat

Lopputulos on aina ensiluokkainen, korkealaatuinen tuote, joka vastaa loppuasiakkaan tarpeisiin. Usein sekä tekninen laatu ja hinta ovat parempia kuin aiemmin ja tuotantosarjat jatkuvat vuosia.

 

ALOITA LOPPUTULOS MIELESSÄSI

1

Määritä mitä pitää kehittää

Ajat muuttuvat: teknologiat kehittyvät, asiakkaiden tarpeet muuttuvat ja uusia kilpailijoita tulee markkinoille. Aloita tuotteittesi tarkastelu tavoitellusta lopputuloksesta. Mitä haluaisit muuttaa tiedostaen, että muutos parantaa asiakkaasi tyytyväisyyttä tuotteeseen? Jos muutostarve ei ole tuotteen suorituskyvyn tai laadun parantaminen, jäljelle jää vielä yksi tekijä: hinta. Mitä edullisempi hinta, sitä enemmän myyntiä.

2

Pyydä meiltä ratkaisua

Ota meihin yhteyttä, kun olet löytänyt kehityskohteen tuotteessasi. Voit soittaa ja keskustella tarpeestasi, lähettää meille sähköpostia tai ottaa yhteyttä tarjouskysely lomakkeella. Meitä luonnollisesti kiinnostaa tietää tarjoamasi liiketoimintamahdollisuuden arvo meille. Teemme nopean päätöksen kannattaako meidän lähteä ongelmaa ratkaisemaan. Parhaassa tapauksessa meillä on jo valmis ratkaisu tarjota sinulle.

3

Anna meidän ratkaista asia

Kun olemme aloittaneet lopputulos mielessämme, loppu on vain työtä ja ratkaisun tuottamista. Käytämme tuotteen nykyisiä spesifikaatioita, uudelleen suunnittelemme tarvittaessa ja hyödynnämme ratkaisun tuottamisessa valmistuskumppaneitamme ja hankintaverkostoamme. Olemme tyytyväisiä vasta kun asiakkaasi on tyytyväinen. Tällöin tavoite on saavutettu: parempi suorituskyky, laatu ja/tai hinta.

Asiakkaan kertomana